Vertrouwd terrein

De centrale ligging van het O&K-terrein en de eeuw aan historie die het met zich meedraagt, maken deze woonlocatie heel aantrekkelijk en vertrouwd. Wie kent de plek tenslotte niet? Hier woon je straks praktisch ín het centrum, in je heerlijk comfortabele woning die van alle gemakken is voorzien!

Heerlijk wonen
in Haaksbergen

Als inwoner van Haaksbergen woon je in een van de gezelligste dorpen van de omgeving! De gemoedelijke sfeer die je hier proeft is typisch Twents. Je hebt hier alles in de buurt wat je nodig hebt; winkels, scholen, een kinderopvang en gezondheidsvoorzieningen en de omgeving is lekker groen en landelijk. Bovendien ben je met de auto in tien minuten al in grote steden als Enschede en Hengelo en is er en prima busverbinding richting de stations.

Midden in de
Twentse natuur

Bossen, zandverstuivingen, landgoederen en veengebieden; de natuur rondom Haaksbergen is van een ongekende schoonheid! Zo gauw je eropuit gaat op de fiets of te voet, ontdek je elke keer wel weer wat nieuws. Natuurgebieden als het Lankheet, het Buurserzand en Haaksbergerveen liggen binnen handbereik en ook over de Duitse grens en in de Achterhoek kun je je hart ophalen.

Ik wil me graag aanmelden

De centrale ligging en de eeuw aan historie die het met zich meedraagt, maken het O&K-terrein tot een ideale woonlocatie. Heb jij interesse in een woning op deze unieke plek? In de komende tijd gaan wij het plan tot in detail uitwerken. Wil jij niets missen? Meld je nu vast aan, dan houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Bij de toewijzing van de woningen wordt een voorkeursbeleid gehanteerd. Sta je bij de gemeente Haaksbergen ingeschreven, dan profiteer je van voorrang bij de verkoop.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2